We zitten hier:

zondag 18 april 2010

Zondag 18 april

Vandaag gaan we eerst naar het Sonora Dessert Museum. Je krijgt een goede indruk van het woestijngebied met al zijn flora en fauna. Er waren niet veel beesten te spotten op een springbok en een otter etc. na. Maar ja wij hebben gisteren de woestijn nog in levende lijve mogen aanschouwen. Dus het was voor ons niet zo indrukwekkend. Tussen de middag hebben we geluncht bij "Big Papa" een lokaal restaurantje, met een gezellige pappa en mamma,waar we een praatje mee hebben gemaakt. Het eten was erg lekker.Toen zijn we naar Pima Air Force Museum gereden. Hier stonden 300 vliegtuigen tentoongesteld in barakken en in de open lucht. Vooral voor de mannen was het erg interessant om er rond te kijken. Het was vandaag wederom erg warm zo'n 29 Graden.

1 opmerking:

  1. ja jij denkt zeker dat je me alles wijs kunt maken; een otter in een woestijn...????? Zeker ook een dolfijn gezien. Oorzaak de bekende fata morgana.. ??? Zonnesteek???
    Trouwens ik was dit weekend aan het zeilen op het IJsselmeer, en wat denk een aap gezien met bruine ogen.....en een bruine beer, dreef zo maar rond...
    Groeten Br A.

    BeantwoordenVerwijderen