We zitten hier:

zaterdag 17 april 2010

Zaterdag 17 april

Vanmorgen na ons ontbijtje vertrokken naar Tucson. Na anderhalf uur waren we op de plaats van bestemming nl. Saguora National Park. Een woestijngebied met volop cactussen zoals de naam al doet vermoeden.


Heel veel bloeiende planten in allerlei kleuren. We hadden besloten om een trail te lopen. Het was wel erg warm we zijn nog niet zo gewend aan deze temperaturen. Onderweg zagen we dan eindelijk waar we het al een week over hadden een.....SNAKE langs de kant van het pad.Hij of zij lag gelukkig in diepe slaap.


Ongeveer twee en half uur gelopen het was wel afzien en per man twee liter water gedronken.Deze trail leek bijna fataal te worden voor sommige mensen in onze groep hi hi. We hebben in de schaduw bij het visitorcenter ons broodje gegeten. Toen zijn we naar ons appartement dit keer gereden op een Golfcourt gelegen. Een verrassend mooi appartement met twee badkamers,Jacuzzi,wasmachine droger en vaatwasser.Echt heel mooi en gezellig, lekker op het balkon een wijntje gedronken. We hadden onderweg al boodschappen meegenomen voor het avondeten dus dat hebben we bereid op het gigafornuis en buiten op het balkon lekker opgegeten. Nu zitten we in de huiskamer naar ons breedbeeld flatscreen tv te kijken met een bakkie koffie. Hoe simpel kan het leven zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten