We zitten hier:

maandag 19 april 2010

Maandag 19 april

Vanmorgen helaas uit ons mooie appartement vertrokken. Het begon een heel klein beetje te spetteren toen we vertrokken,maar de rest van de dag is het droog gebleven. Wel een stuk koeler als de voorgaande dagen.Onderweg bij een restaurantje ge-ontbijt met giga grote pancakes een box gevraagd en het ressie meegenomen voor de lunch.



We zijn eerst naar Tombstone gereden een voormalige mijnstad. Waar het Wilde Westen sfeertje de boventoon voert. Er lopen cowboys en er rijdt een postkoets. Het is net Volendam in Amerika. We hebben zelfs een "Gunfight" bijgewoond,geinig hoor!.de "dooien"stonden na afloop gelukkig allemaal weer op.


Toen verder naar Bisbee,daar waren we nog net op tijd om de kopermijn te bezoeken.We gingen helemaal in stijl(zie foto) met een treintje de kopermijn in met een gids.


In Bisbee lekker koffie gedronken. Toen naar ons hotel met onderweg nog een stop om een bovengrondse kopermijn te bekijken,een gigantisch groot afgegraven diep gat.Onderweg prachtige vergezichten met het roze licht van de ondergaande zon op de bergen.'s Avonds bij de Pizza-hut gegeten het dichtstbijzijnde restaurant. Morgen een lange rijdag voor de boeg naar Alomogordo in New Mexico

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's. Samen met de meiden volgen we elke dag jullie reis. Ik krijg echt trek in Amerikaanse pancakes..!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even voor de goede orde: Jullie weten toch dat je in Amerika extra toeslag moet betalen op lichamelijk overgewicht in het vliegtuig hè.
    Brother A

    BeantwoordenVerwijderen