We zitten hier:

dinsdag 10 september 2013

New York 9 september 2013

Ja hoor...
Cor heeft er ook weer een jaartje bij te pakken,hij werd vanmorgen vroeg door Hans en Arina toegezongen. Dus vandaag een feestelijke dag!
Bij een straatkarretje ons ontbijtje gescoord stonden veel New Yorkers dus altijd een goed teken.
Hebben dat lekker op de kamer opgegeten.
Met een volle buik op weg (08.30) naar het Metrostation want dat was Cor zijn kadootje vandaag een ritje met de Subway!!!! richting South Ferries om daar een boottochtje met de gratis pont langs te maken.


Vanaf de pont een schitterend uitzicht op de skyline van New York en Liberty Statue.
Het weer is schitterend blauwe luchten perfect voor de foto's.
Na het  heen en weertje boottocht, lopend op weg naar Broocklyn Bridge, mooie promenade met uitzicht op de af en aan vliegende helikopters van de rondvluchten voor de vakantiegangers.





Broocklyn Bridge echt heel mooi.. klein minpuntje ze waren de brug in de verf aan het zetten dus uitzicht was beperkt maar evenzo magnifiek uitzicht!




De middag gaan we in Central Park door
brengen by Bike,dat was nog ff zoeken om een fietsie te scoren sjjongejonge maaaar toch gelukt en voor een goed prijssie bij een illegale ...hihi 
Central Park is zeer uitgestrekt en zelfs heuvelachtig had ik echt niet gedacht dus moest nog hard op de pedalen trappen om de toppen te bereiken.
Af en toe afgestapt om bij watertjes te kijken ,ijsje op een bankje gegeten.
Veel hardlopers,fietsers en nannies met kindjes in het park.
Fietsjes na 2 uur teruggebracht en koffie gedronken op de rand van de fontein net buiten Central Park. Jongeren waren hier aan het streetdancen.

De maagjes beginnen te knorren dus op zoek naar een cafe of dinner in Broadwaystreet snel gevonden een soort bruin Irish caffee ,veel mannen aan de bar en gezellig sfeertje.Eten is hier lekker en betaalbaar.

De benen beginnen  moe te worden het is inmiddels 8 uur we gaan naar het hotel en nemen een neut op Cor zijn verjaardag!



 

2 opmerkingen:

  1. Hihi Daddy heeft een leuk uitje dus gekregen haha! Zeker mooi weer hea! Hier stormt hea..! Maare je kon toch op iedere hoek van de straat fietsen scoren.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd Cor, het is weer leuk mee te lezen in jullie avontuur.. Uiteraard een beetje jaloers op zo'n mooie reis.. nog veel plezier..

    BeantwoordenVerwijderen